Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş simultane kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa namuslu oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının belli bir yalın dayanımı süresine ehil olması yahut yangın esnasında yaman intikalini engellemesi kabil standartlara munis olmaları gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının pıtrakı disiplinya kapanmasını sağlamlamaktır.

2023 seneı itibarıyla, 3 kattan daha koca olan hep binalarında yangın merdiveni bulunması mecburi hale gelmektedir. Hatta, bu binaların yangın merdiveni sistemleri tertipli olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve acil durumlarda problemsiz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu hesap kontrolör edilmelidir. 

Özellikle rafine ve kıymettar materyallerin evetğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Her dem azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, möble veya gayrı bir mâni bulunmamalıdır. Hassaten Yangın yangın kapısı Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kanatımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun şık dokumalmaktadır. Sonunda denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde mazarrat görmenizi engellemektedir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı muhtevain elverişli konumda olabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip yüce kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal etmek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Dairesel merdivenin destur verilmediği yerler ortada mektep, keyif üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait başüstüneğu cümbüş merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page